Sanningar

Sanningar

en bok av MARKUS FERNLUND

Låt boken bli din dagliga vägledning!

”Markus inlägg gör att mina sanningar ännu en gång utmanas. Det är upp till mig själv om jag väljer att förändra eller stanna kvar. Oavsett vilket, så har det gjort mig mer medveten.”

Låt boken inspirera dig till förändring!

Insikter kommer då vi blir medvetna, då vi stannar upp och reflekterar och kanske provar något nytt istället för att följa gamla mönster. Den här boken kan vara din dagliga guide till att bli mer medveten i stunden, att stanna upp och att växa.

SanningarIbland kan det vara bra med en påminnelse, en idé om vilket håll man ska gå eller en vägledning i vardagen. Den här boken samlar inlägg från Dina sanningars Facebook­sida. En liten bok med tips och inspiration om hur du kan förhålla dig till stort som smått i livet.
Ord som manar till eftertanke då du behöver ett dagligt råd eller en vägledning som tröstar och läker. Till dig själv eller som en present till en vän.

En bok både för att locka till inre stillhet men även för att göra dig mer klarsynt om vilka fler sanningar det finns att upptäcka.

Beställ boken för 229 kr!

Unna dig en insikt varje dag!


"Återigen en bok som berör. Rekommenderar den verkligen."
- Agneta Lövdahl -

"Jag är så imponerad av enkelheten och självklarheten i varje påstående. Så skönt att se att livet kan vara enkelt och okomplicerat!"
- Yvonne Fors -

"En bra bok som Alla borde ha."
- Gudrun Worén -

"Ytterligare en fullträff, Markus! Tack."
- Gittan Forsberg -

"Så bra och härlig bok. Min favorit."
- Yvonne Tangen -

Beställ boken Sanningar idag!

Bonusbok på köpet

När du köper boken Sanningar får du e-boken Upptäck din intuition på köpet.

Beställ boken!

Klicka här för att beställa ditt exemplar av boken Sanningar för 229 kr inklusive porto!

Antal Böcker (obligatorisk)

JA. Jag vill ha ett exemplar av Sanningar för 229 kr inkl. moms och porto.
OBS kontrollera att du har fyllt i dina uppgifter korrekt.


Vill du inspireras till förändring?

Då får du här en bok som hjälper dig att upptäcka delar i ditt liv som du kan förändra. Du hittar betraktelser, ifrågasättanden, reflektioner, råd, påminnelser och utmaningar. Visdomar som kan vara din guide under jobbiga eller glada stunder. Sidor som väcker liv i den mentala processen och sår ett frö så att du kan lyfta ditt sinne mot en framtida förändring.


Boken erbjuder dig även:

- insikter och ord som möjliggör förändring
- förslag på nya synsätt på livet
- praktiska övningar som hjälper dig att bli mer medveten

Vad händer sen?

Din bok kommer att skickas hem till dig inom 5 dagar. Tillsammans med boken hittar du en faktura på beloppet som ska betalas inom 10 dagar. Om du av någon anledning vill ångra ditt köp har du som privatkonsument rätt att göra detta inom 14 dagar från att du fått boken levererad hem till dig. Du står själv för returkostnaden och boken ska vara i samma skick som när du fick den.

KONTAKTUPPGIFTER

Babushka AB

Myskje 942

826 92 Söderala

Markus Fernlund

Om författaren

Markus Fernlund är författare, föreläsare och coach som brinner för att medvetandegöra osynliga mönster som vi människor ofta lever utifrån. Både som individer och som grupper, i exempelvis företag och organisationer.

En förutsättning för att kunna skapa förändring är att du först blir medveten. Medveten om dig själv och din situation. Markus vill öka medvetenheten hos människan så hon blir mer fri att välja i sitt liv.

Han baserar ofta det han skriver på egna erfarenheter som han tillförskaffat sig både privat och i arbetslivet. Markus har också gått flera internationella kurser i coach- och medvetandeträning. Markus bor i både Söderhamn och Umeå.

Boken är ett resultat av hans erfarenheter av att prata om medvetenhet. Hur dina tankar påverkar dig och hur dina känslor kan bli din bästa vän.

Han har tidigare varit entreprenör och marknadschef för Memira, så han vet hur man kommunicerar och har en förståelse för att konkretisera och att göra detta ämne praktisk. Förmodligen är det en bidragande faktor bakom bokens popularitet.

X